Ukoliko posedujete plac ili lokaciju za gradnju, upoznajte “AS POINT GROUP” – VAŠEG POUZDANOG PARTNERA U GRADNJI! 

Kompanija AS POINT GROUP jedna je od najuspešnijih građevinskih firmi na srpskom tržištu. Brojni samostalni i partnerski projekti, garant su pouzdanosti, efikasnosti i kvaliteta uz zavidan nivo završne obrade.

U svom portfoliju, AS POINT GROUP nudi klijentima partnerstva u gradnji na placu vlasnika, a od prvog kontakta do izgradnje stambenih, stambeno-poslovnih ili strogo poslovnih objekata spremnih za upotrebu, proći će rekordno kratak rok, uz punu pravnu i finansijsku sigurnost.

Prilikom izgradnje, moguća je personalizacija stanova i lokala u okvirima odobrenih gabarita i maksimalno prilagođavanje potrebama klijenta. Odnos investicije i kvaliteta isporučenog od strane kompanije AS POINT GROUP, svrstava ovu kompaniju u red najpoželjnijih poslovnih partnera u čitavom regionu.

Iza kompanije su godine uspešnog poslovanja i brojna prijateljstva koja su nastala iz posvećenosti tima ljudi u odnosima prema klijentima, bez izuzetka. Ispred komapanije su nove investicije i uspesi čijim delom možete biti baš Vi!

PRATITE NAŠE NALOGE NA INSTAGRAMU I YOUTUBE-U!

Budite u toku sa aktuelnim dešavanjima i projektima As Point Grupe. Postavite nam pitanja, šaljite nam komentare, pohvale, kritike ili sugestije. Zajedno sa vama, GRADIMO BUDUĆNOST!

Kontaktirajte nas:

    Array